divendres, 9 de maig del 2014

Subscrivir-vos a un blog o web

Sabem que molts de vosaltres entreu al blog i segurament a molts altres i inclús a webs que són del vostre interès, però encara avui no hi ha ningú que ens segueix pel correu elèctric, així que hem pensat que potser no sabíeu que és això ni com funciona ni com es fa, i us ho volem explicar.

Seguir un blog o web per correu elèctric vol dir que les publicacions que es facin les rebreu a la safata d’entrada del vostre correu. De d’allà podreu llegir les publicacions i accedir directament al blog o web. En qualsevol moment, si ja no us interessa, us podeu donar de baixa directament des del correu rebut.

Per subscriure’s és ben senzill, depenent del blog o la web pot haver alguna petita diferència, però si fa o no fa, el funcionament és el mateix.


Generalment a la banda dreta hi trobem un espai que ens diu “segueix-me”. Nosaltres també la tenim. 



1r. Pas:  Introduir la nostra adreça de correu elèctric i clicar al botó de “Segueix-me” “Submit” “Follow me”... que apareix just al costat.

Automàticament se’ns obre una finestra, generalment en anglès, que ens ve a dir que volen comprovar  que no som un programa autòmat d'ordinador i ens posen un seguit de lletres i/o números per a que omplim el camp que hi ha buit. Penseu que distingeix majúscules i espais en blancs. Apretem el botó de "Completar".


2n. Pas: Automàticament, rebrem un correu que ens indica que ens hem subscrit a un blog o web, però encara hem de confirmar la susbscripció. Si vegeu que no el rebeu en pocs minuts, reviseu la vostra safata de spam per si a anat a parar allà.


3r. Pas: Quan entrem al correu, generalment també escrit en anglès, ens indicarà un enllaç on hem de clicar per confirmar la subscripció. Al clicar se’ns obrirà una finestra que ens diu que ens hem subscrit correctament i ja rebrem les publicacions directament a la nostra safata d'entrada.



L’exemple l’hem fet amb la nostra pròpia adreça de correu, no us confongueu, heu de posar la vostra.

Ara que ja sabeu com es fa, us animem a que no us perdeu cap de les nostres publicacions al blog.

SUSBSCRIVIU-VOS!! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.